Stadgegruppens arbete slutfört

Enligt förra ordinare årsmötets beslut har en arbetsgrupp arbetat på förslag av förnyande av stadgarna under 2021. Stort tack till stadgegruppen som bestått av Tomas Koepke, Madeleine Hedin, Daniel Sörlöv och Ulf Hägglund.

Detta arbete, genom dess konkreta förslag, kan du nu ta del av nedan som en wordfil. För att underlätta att överskådligt se samtliga ändringar så har gruppen även tagit fram en praktisk Excelfil med ändringarna sida vid sida med de tidigare lydelserna.

De befintliga stadgarna finns här.

Resultat från extra årsstämma

Efter kvällens extrastämma kan vi tacka Daniel, Andreas, Gunnar och Lars för en bra insats i styrelsen och välkomnar Ulf, Roger, Isabella, Madeleine och Cecilia till styrelsen och valberedningen och ett aktivt Mörtnäs FF.

Styrelsen består av:
Ulf Hägglund, ordförande
Lotta Wirma, ledamot och kassör
Pia Skagerberg, ledamot
Johan Sahlin, ledamot
Roger Olsson, ledamot
Madeleine Hedin, suppelant
Bella Lisslö, suppleant

Valberedningen består av:
Tomas Blomberg
Cecilia Bergström

Årsmöte genomfört!

Tack alla deltagare för ett gott årsmöte. Idag fick vi digitalt avtacka vår tidigare ordförande Lars Lööf och styrelsen som genomfört ett fantastiskt jobb under det gångna året. Vi fick även höra om händelser som skett under året och en fantastisk bildhistoria från 1800-talets Mörtnäs. Igen, stort tack till alla deltagare! Protokollet justeras just nu och publiceras på hemsidan så snart det är klart! Välkommen önskas också den nygamla styrelsen som inom kort kommer presentera sig närmare! 🏘📝

Denna webbplats använder cookies. Genom fortsätt användning godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer