Föreningen har inget bemannat kansli eller kontor som är öppet dynget runt. Vi är en ideell förening som drivs av gemensama intressen och frivilliga insatser. Styrelsen kontrollerar regelbundet e-post och svarar så snart vi kan.

info@mortnasff.seVid akut skadegörelse eller liknande ring gärna, men på telefon kan vi inte hjälpa med faktura eller medlemskapsfrågor och liknande. Styrelsen kan heller inte hjälpa till med parkeringsärenden (se information till höger):

08 – 122 083 83


På våra parkeringsplater (vid standen i Grisslinge och utanför Värmdö Sängar) är det möjligt för medlemar att parkera maximalt 4 timmar. För parkering krävs att du du först har registrerat fordonet via Cardskipper samt har en parkeringsskiva i fönstret – glömmer du detta kan vi inget göra. 

Vi har anlitat parkeringsbolaget Robur, inte för att straffa eller driva in böter, utan för att göra det möjligt för våra medlemar att använda parkeringen och förhindra att platserna tas upp av utomstående.

Har du gäster på besök som vill nytja parkeringen måste de ha registrerats senast veckan innan i Cardskipper. Endast ett fordon kan parkera per hushåll/medlemskap samtidigt.

Övriga frågor, anmäla felparkering, klagan etc ring till parkeringsbolaget Robur. Styrelsen kan inte hjälpa till i enskilda ärenden. Tack för visad förståelse.

08 – 583 536 55

Denna webbplats använder cookies. Genom fortsätt användning godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer